El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lola Alba sobre els 22 milions que destinarà Foment per al tren Alcoi - Xàtiva: "Ara sabem qui treballa per les nostres comarques i qui es dedica a plorar"

Millores per part de Foment en l'estiu de 2017 / R. Lledó
El PP ha criticat la gestió del govern del Consell perquè "no ha invertit ni un duro"

La diputada també ha recordat que a Alcoi s'han invertit 10 milions en el Pont Fernando Reig, 5,5 milions en l'estiu de 2017 en la línia Alcoi - Xàtiva, i ara l'anunci 22 milions d'euros. Fernando Pastor ha indicat que "els que reivindicaven millores per al tren ara no posen un cèntim d'euro per a les millores" en referència al govern autonòmic de Ximo Puig

El Ministeri de Foment ha fet públic el paquet d'inversions per a les rodalies de la Comunitat Valenciana. Quant a les nostres comarques, el tren Alcoi - Xàtiva tindrà millores de 22 milions d'euros en el pla de rodalies 2017-2025. Segons ha informat el govern central, 12 milions d'euros estaran destinats a la renovació de les vies i altres 10 milions aniran per a la renovació de l'instal·lació de seguretat. La inversió total en la Comunitat Valenciana serà de 1436,55 milions d'euros.

Lola Alba, diputada del PP en el Congrés, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha assenyalat que, amb les inversions del Ministeri, es demostra "qui treballa per les nostres comarques i qui es dedica a plorar", en referència a la mancança d'inversió del govern de la Generalitat. Alba també ha recordat que, per part del govern central, a Alcoi s'han invertit vora 10 milions en el Pont Fernando Reig, 5,5 milions en l'estiu de 2017 en la línia Alcoi - Xàtiva, i ara l'anunci 22 milions d'euros.

La diputada alcoiana ha manifestat que encara no han trascendit ben bé les actuacions tècniques concretes, però "s'anunciaran al mes de gener de 2018".

Fernando Pastor, diputat alcoià a les Corts Valencianes, també s'ha congratulat de l'anunci del govern que presideix Mariano Rajoy. Ha volgut recordar que el PP ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat "amb consens de l'Ajuntament d'Alcoi" sobre el tren. Sobre el govern autonòmic del PSPV i Compromís, Pastor ha manifestat que "els que reivindicaven millores per al tren no posen un cèntim d'euro per a les millores". El diputat autonòmic ha recordat que "són uns 27,5 milions d'euros els que ha destinat el Ministeri".