El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Loli Alba i Mónica Corbí parlaran d'Igualtat de Gènere en l'Escola de Formació de Noves Generacions del PP

Serà aquest 3 de març a les 10 hores a la seu del PP d'Alcoi

És la segona edició d'aquesta escola de formació de les noves generacions del PP d'Alcoi, amb una xarrada mensual de polítics per tal "d'apropar temes d'actualitat als més joves"

La diputada nacional pel PP Loli Alba, i l'advocada de l'OAVD, l'Oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte Mónica Corbí, explicaran "la seua visió personal sobre l'actualitat d'aquest important tema. Les noves generacions conceben aquest tema de manera diferent a les generacions anteriors, i els preocupa molt els casos de violència i discriminació que es produeixen en la societat". Així ho expliquen des de Noves Generacions del PP d'Alcoi, que han decidit posar en marxa aquesta escola de formació, amb una xarrada mensual de polítics per tal "d'apropar temes d'actualitat als més joves". Aquesta és la segona edició, després que el mes passat el diputat autonòmic Fernando Pastor parlara de 'tècniques i vivències en el debat parlamentari'. La xarrada tindrà lloc aquest dissabte 3 de març a partir de les 10 hores a la seu del PP d'Alcoi, al carrer Roger de Llúria 7.