El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Loli Alba, nova diputada del PP: "Necessitem millorar les comunicacions i el teixit industrial de les nostres comarques. Tenim grans reptes al davant"

Loli Alba / R. Lledó
La pujada de vots del PP ha fet que l'alcoiana aconseguisca ser diputada, cosa que no va succeir a 2015

Les nostres comarques compten amb una nova diputada. Si fa alguns anys que Patri Blanquer, del PSOE, ja està al Congrés; ara serà altra alcoiana la que estarà a l'hemicicle. Es tracta de Loli Alba, del Partit Popular, que qualifica el fet de ser diputada com "un canvi radical"

"Després d'haver reflexionat durant unes hores, em veig ara la responsabilitat que em cau damunt. No és por, però sí molta responsabilitat". Aquest és un dels titulars que deixa la "ressaca electoral" a les nostres comarques. Es tracta de les paraules de Loli Alba, nova diputada del PP per Alacant, que ha atés ARAMULTIMÈDIA hores després de conéixer el 100% de l'escrutini. Durant la campanya no sabia si arribaria al Congrés, "no havia fet previsions perquè ningú esperava que el PP pujarà tant". Respecte al futur immediat del panorama polític actual, Alba espera que "hi haja sentit comú. Vull que hi haja un govern estable i continuar amb la ruta de la serietat i seguretat".

El fet d'elegir-la com a diputada al Congrés "la va sorprendre moltíssim, perquè no estava retirada del partit però sí de la vida pública". Qual.lifica el fet d'estar en Madrid com "un canvi radical". Sobre la futura presidència del govern d'Espanya, Loli Alba creu que "Rajoy ha de ser el president del govern perquè s'ha demostrat que el que ha pujat en vots és el partit popular i açó legitima més encara a Rajoy". L'opció que no desitja són "les terceres eleccions".

Com a diputada de les nostres comarques, ha dit que "necessitem millorar les nostres comunicacions i el teixit industrial. Tenim grans reptes al davant i un problema afegit que és el brèxit".