El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Olleria acosta el reciclatge a les escoles

La campanya conclourà el 17 de maig, Dia Mundial del Reciclatge.
  • Els cors s’han instal·lat davant els dos centres d’educació primària del municipi i al parc Beat Pare Ferreres.
  • A les escoles, els taps reciclats serviran per a fabricar dos bancs per als patis.

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la regidoria de Medi Ambient, tracta de promoure el reciclatge entre les més menudes i els més menuts del municipi a partir de la recollida i la reutilització dels taps de plàstic.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Olleria, amb motiu del Dia Internacional del Reciclatge que se celebra el 17 de maig, ha llançat a la ciutadania un repte que presenta dos objectius: millorar el medi ambient a través del reciclatge i una vessant més solidària consistent en l’ajuda a la rehabilitació i tractament de xiquetes i xiquets sense recursos.

Amb aquesta intenció, l’Ajuntament de l’Olleria ha instal·lat una sèrie de cors davant els dos centres d’educació primària del municipi: el CEIP Isabel la Catòlica i el CEIP Manuel Sanchis Guarner. A més, al parc Beat Pare Ferreres s’ha col·locat un tercer cor.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Olleria, s’ha organitzat una campanya amb la qual es pretén involucrar les més menudes i menuts del municipi. La campanya en qüestió planteja el repte d’omplir els cors ubicats a les escoles i, amb els taps de plàstic reciclats, fabricar dos bans per als patis de l’escola. Així, l’alumnat podrà “veure les possibles reutilitzacions que tenen aquests taps i la importància de reciclar”, apunten des del consistori ollerià.

Pel que fa a la data de finalització de la campanya, aquesta coincidirà amb el Dia Mundial del Reciclatge, el qual se celebra el 17 de maig.