El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Olleria celebra el 17é Concurs de Música Festera

La SEM Santa Cecília estarà l’encarregada d’interpretar les obres. | Foto: SEM Santa Cecília
  • El Concert del XVII Concurs de Música festera Francesc Cerdà tindrà lloc el dissabte 24 d’abril, a les 19.00 hores, a la Casa Santonja de l’Olleria.

  • Aquest concurs valora l’originalitat i la qualitat compositiva de l’obra, així com la seua idoneïtat per poder ser interpretades a les desfilades festeres.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, conjuntament amb la Junta Central de festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical Santa Cecília han organitzat la dissetena edició del Concurs de Música Festera Francesc Cerdà.

Segons apunten des del consistori ollerià, aquest esdeveniment “s’ha convertit ja en una cita ineludible al calendari cultural de l’Olleria després d’un total de 17 edicions”. En aquesta ocasió, el termini per a entregar les peces participants del concurs (en la modalitat de Marxa Mora 2021) han hagut d’estar entregades abans del 8 de gener d’enguany.

Tot i que el concert del XVII Concurs de Música festera Francesc Cerdà estava pensat per al 27 de febrer, la situació sanitària va obligar l’organització a ajornar-lo. Així, el concert tindrà lloc el pròxim 24 d’abril, a les 19.00 hores, a la Casa Santonja de l’Olleria.

Pel que fa als premis, el jurat valorarà “l’originalitat i la qualitat compositiva de l’obra, així com la seua idoneïtat per poder ser interpretades a les desfilades festeres”, fent entrega de tres premis: un primer premi dotat amb 2.000 euros; un segon premi de 1.000 euros, el premi del públic dotat amb 500 euros. A més, els finalistes no premiats rebran un accèssit de 250 euros.

Les persones interessades poden reservar les invitacions per a aquest concert a través del formulari disponible en aquest enllaç. L’aforament de la casa quedarà reduït d’acord amb la normativa vigent i cada persona podrà sol·licitar fins a dues entrades.