El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Olleria celebra el seu 'I Trail OnTrack'

L’eixida i la meta del circuit es troben en la Casa del Salido.
  • La prova pot realitzar-se des del dissabte 13 de març fins al diumenge 11 d’abril.

  • L'esdeveniment compta amb una cursa en distància sprint-trail (11 kilòmetres) i altra en distància trail (22 kilòmetres).

L’organitzador d’esdeveniments esportius TriFitnes31, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, ha apostat per la celebració d’una cursa de Trail Running seguint el sistema OnTrack.

Ateses les recomanacions sanitàries, els organitzadors d’esdeveniments esportius es troben en la necessitat d’adaptar les seues competicions per poder dur-les a terme. Així ho ha fet TriFitness31, qui, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, ha organitzat el I Trail de l’Olleria «OnTrack». Una prova que abraçarà del dia 13 de març fins a l’11 d’abril.

Pel que fa al sistema OnTrack, aquest es presenta com l’oportunitat de poder gaudir d’una prova esportiva amb tota seguretat. Com si es tractara d’una cursa habitual, el recorregut es troba completament senyalitzat, pel que els participants es trobaran, durant 30 dies, amb un circuit preparat com en qualsevol competició a l’ús.

Totes i tots els esportistes hauran de realitzar la prova sobre un circuit d’11 kilòmetres de distància, amb 430 metres de desnivell positiu acumulat. Així, els participants de l’sprint-trail i la caminata completaran una única volta. Pel que fa als participants de la distància trail (22 kilòmetres), aquests hauran de fer dues voltes al circuit.

Es tracta d’un recorregut de nivell tècnic mitjà-baix que transcorre entre sendes i pistes forestals, comptant únicament amb 30 metres de sol asfaltat. L’eixida i la meta del circuit es troba en la Casa del Salido, als afores de l’Olleria. Les inscripcions i el visionament del recorregut, així com la lectura del reglament, pot realitzar-se a través del web de TriFitness31.

Des de l’organització expliquen que les i els participants tindran la possibilitat de descarregar el Track de la prova i realitzar el recorregut tantes vegades com desitgen. Finalment, serà el temps més ràpid el que quedarà enregistrat en la classificació final.