El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Olleria CF també es farà càrrec de tota l'escola

Grada de La Solana en un partit de temporades anteriors | Foto: L'Olleria CF
  • El nou projecte naix amb el nom de L'Alqueria del Futbol

  • L'Ajuntament va a recolzar també al Futbol Sala i al Bàsquet

Una altra gran notícia a nivell institucional que es confirma a L'Olleria CF, ja que l'Ajuntament de L'Olleria ha arribat a un acord amb ells per a que creen i gestionen les seves pròpies seccions d'Escoles Esportives.

Si en l'entrevista concedida fa unes setmanes pel president de L’Olleria CF parlàvem de que anaven a fer-se càrrec del Juvenil, ara també s'ha confirmat que van a fer-se càrrec de tota la cantera gràcies a el suport de l'Ajuntament tant al club de futbol com al Club de Bàsquet L'Olleria i a L'Olleria Futbol Sala.

Busquen fomentar la pràctica de l’activitat física i promoure l’esport base de qualitat

I és que des del consistori, amb la intenció de seguir donant suport als clubs esportius locals, subvencionaran a aquestes entitats perquè aquests creen les seves pròpies seccions d'Escoles Esportives de base en les seves estructures pròpies per així fomentar la pràctica de l'activitat física entre els menors de la localitat i promoure l'esport base de qualitat.

D'aquesta manera, des de la Regidoria d'Esports es donarà suport econòmicament als clubs per a que puguen donar un servei educatiu-esportiu de més qualitat i més professional, siguent els clubs els que aportaran el personal encarregat de la formació esportiva dels menors i tota la seva estructura, mentre que l'Ajuntament continuarà aportant les instal·lacions amb tots els serveis necessaris, a l'igual que seguirà donant el suport administratiu que sigui necessari i realitzant una col·laboració estreta i contínua amb la intenció de materialitzar els objectius comuns.

Naix d’aquesta forma “L’Alqueria del Fútbol”

Des de L'Olleria CF també han realitzat un comunicat en el qual agraeixen a l'Ajuntament el suport i la confiança demostrada, al mateix temps que han anunciat que l'escola serà coneguda com L'Alqueria del Futbol, ??fent referència al nom de L'Alqueria de les Olles pel també es coneix el municipi de La Vall d'Albaida.

També afirmen que l'objectiu principal serà el d'educar i veure com els xiquets i xiquetes gaudeixen practicant l'esport que més els agrada, tant els del municipi com els de localitats dels voltants, ja que tractaran de generar il·lusió per a que futbolistes, pares i mares vulguin al club com a la seva pròpia casa.

Buscaran generar il·lusió per a que futbolistes, pares i mares vulguin al club com a la seva pròpia casa

De moment l'única novetat confirmada és l'esmentada creació d'un Juvenil molt seriós i amb projecció, de manera que s'espera que a poc a poc vagin confirmant més novetats.