El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Olleria dispararà una Mascletà el dia de Sant Josep

Esta imatge es repetirà a l'Olleria.
  • Serà dijous 19 de març a les 14.30 hores

El pròxim 19 de març a les 14.30 hores, al Parc Beat Pare Ferreres de L'Olleria, la nostra llorejada pirotècnica NADAL MARTÍ dispararà una mascletà.

Aquesta activitat ha estat organitzada per Darren Bishop, Sponsor Mascletà, Pyro Freaks Katwijk (Països Baixos), Family Cash i l'Ajuntament de L'Olleria. Des del consistori han comentat que 'volem fer costat, també, al sector de la pirotècnia especialment la del nostre municipi i, per descomptat, la de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya'.

Des de l'Ajuntament han recalcat que 'altres municipis han realitzat espectacles pirotècnics durant la pandèmia sense que hi haja hagut cap risc sanitari. Aquest tipus d'espectacle suposa l'aplicació de notable distància de seguretat des del punt de llançament que també s'aplica al públic assistent'. De fet, la Diputació de València va contractar aquest estiu diversos espectacles, subvencionant amb “Torna la llum”, el llançament simultani de castells de focs artificials la nit del dissabte 18 de juliol en 15 municipis costaners de la província de València.

L'Ajuntament posarà tots els mitjans al seu abast i vetllarà perquè es complisquen les mesures sanitàries de distanciament social necessàries per a evitar possibles contactes.

Si es desitja veure-la des de casa, 10 TV DIGITAL la retransmetrà en directe (https://10tvdigital.es/).