El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'onada de calor arriba a la Font de la Figuera i Xàtiva

El sol, quasi en el punt més alt, aquest 3 de juliol al centre d'Alcoi
A les nostres comarques la màxima pot pujar fins als 37 graus

S'ha activat el nivell taronja per temperatures que poden fregar els 40 graus en les comarques veïnes. A l'Alcoià i el Comtat es quedem fóra de l'alerta, però tot i això la temperatura màxima per aquest dimecres pot arribar als 37 graus en algun punt d'El Comtat

L'Alcoià i el Comtat es queden fora de l'alerta per l'alta pujada de temperatures, que poden fregar els 40 graus en els municipis de la Costera i la Ribera. Tot i això, demà dimecres 4 de juliol les temperatures sí que pujaran a les nostres comarques, i es preveu que arriben fins als 37 graus.

La conselleria de sanitat ha activat l'alerta taronja per calor en La Costera i la Ribera, i ha traslladat als municipis les recomanacions per a superar les altes temperatures, com ara evitar eixir al carrer en les hores centrals del dia, beure molt de líquid amb freqüència, abaixar persianes en casa o portar roba folgada i de colors clars. L'alerta és per a municipis propers de les nostres comarques, com Xàtiva o la Font de la Figuera, on es poden arribar fins als 39 graus. Segons AEMET; en les nostres comarques les temperatures màximes poden arribar als 37 graus en punts com Muro, 35 graus a Alcoi o 36 a Cocentaina. La resta de la setmana les temperatures tornaran a descendir lleugerament, fins a situar-se al voltant dels 30 graus, i es preveu que tornen a pujar a partir de dilluns 9 de juliol.