El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ontinyent 1931 no remata a un Llosa que empata amb un home menys

Kevin Llario, en una imatge del partit davant Llosa. Foto: Vicent Gandia
  • Kevin Llario ha marcat als tres partits disputats al Clariano
  • El Clariano tornà a acollir gent per veure l'Ontinyent 1931 1 Llosa 1

El rival dels ontinyentins va sorprendre quan pitjor tenia l'horitzó: un resultat advers i un home menys. Tot i això, els homes de Roberto Bas van ser millor als punts davant un altre rival de superior categoria.

Empat al Clariano entre l'Ontinyent 1931 i el Llosa de Preferent en un partit que fou de tot menys amistós: dos gols, un expulsat i una màxima pena. Els de Roberto Bas arrancaren el matx sense complexos cercant la porteria d'Abhinayu, sobretot explotant els grans recursos per banda, tant amb Pablo Francés com amb Rafeta. En una d'aquestes internades, el baló acabà als peus de Lluis Felipe el remat del qual acabà estavellant-se al pal. Era el primer avís dels ontinyentins que focalitzaren els seus atacs pels dos cantons. Quan s'acomplia l'equador del primer capítol entre blanc-i-negres i blanc-i-blaus, arribà la primera diana. Una sèrie de tirs i rebutjos dintre de l'àrea visitant finalitzà amb el dispar ras de Kevin LLario que sorprengué el porter Abhinayu. El futbolista ix a gol per partit als partits que s'han celebrat al Clariano. L'encert als últims metres va despertar els homes de Rafi Bañón que intensificaren la pressió a l'eixida del baló de la defensa ontinyentinaun fet que els va permetre robar balons molts perillosos en tres quarts de camp, però sense massa verí als últims metres.


La segona part va minvar en vistositat. No obstant això, el domini del partit va pertànyer als de la Vall d'Albaida que pogueren ampliar l'avantatge en una jugada individual de Kevin Llario que no va trobar la xarxa d'Abhinayu per molt poc. L'horitzó dels del Sequiol es va fer més negre amb l'expulsió de Juan José que deixà en inferioritat el seu equip.

 

Llosa empata amb 10 jugadors
Coses del futbol, amb un efectiu menys, el Llosa va igualar la contesa amb un penal comés sobre Muñoz i que el mateix jugador va transformar amb el que a la fi seria el resultat final
Per l'Ontinyent 1931 CF jugà d'inici Ivelin, Pau, Marc González, Jorge García, Diego, Alberto Osoro, Rafeta, Lluis Felipe, Kevin Llario, Mateo Sanchis i Pablo Francés. A la segona part també han gaudit de minuts Omar, Quico Vidal, Marc Pomer i Martín Nebot.