El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ontinyentí Pepe Serna serà el màxim representant de la patronal espanyola del tèxtil

Pepe Serna

Pepe Serna ha sigut president d'ATEVAL, l'associació d'empresaris tèxtils valenciana arrelada a les comarques centrals.
 

Ha sigut triat per unanimitat president del Consell Intertèxtil Espanyol per als pròxims dos anys. I de les Comarques Centrals també tenim a Salomé Beneyto, de Bocairent, com a Secretària General.

Pepe Serna, empresari de les Comarques Centrals, ha estat nomenat president del Consell Intertèxtil Espanyol, el CIE, l'organització empresarial en l'àmbit nacional. El Comité Executiu reunit a Barcelona ha pres esta decisió per unanimitat, i ocupara el càrrec durant els pròxims dos anys.

Acompanyaran Serna en l'equip directiu el català José María Mestres com a vicepresident; i Salomé Beneyto, de Bocairent, com a Secretaria General.

Els membres del CIE

Serna ha estat lligat al sector tèxtil des del 1982, amb diverses empreses tant a les nostres comarques com a Mèxic. També ha estat molt present en les organitzacions empresarials. L'any 1996 va entrar com a secretari general d'ATEVAL, i en 2020 va ser nomenat president de la patronal valenciana. També des del 96 ha estat present en el CIE en diversos càrrecs: gerent, secretari general, vicepresident i ara, president.