El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

L'ontinyentina Rebeca Torró serà la número 2 de Climent en la Conselleria d'Economia

Rebeca Torró / WEB

Rafa Briet Briet serà l'encarregat de moure administrativament una de les conselleries més complexes del govern, perquè s'ocupa de tot el relacionat amb l'Urbanisme i les infraestructures.

Per fi es coneixen pràcticament la totalitat del primer i segon esglaó de les conselleries del nou govern valencià. Faltava conéixer qui ocuparia la Secretaria autonòmica d'Economia i ja és públic. Ho farà l'ontinyentina Rebeca Torró.

La peça que encara no estava clara en l'engranatge del primer i segon esglaó de la Conselleria d'Economia Sostenible ja està clara. Rebeca Torró serà la secretaria autonòmica de la conselleria de Rafa Climent en substitució de Blanca Marín.

L'anomenat 'mestissatge' pactat pel tripartit del Botànic, obliga que el número 2 de cada conselleria siga d'un partit diferent del del titular de la cartera. Climent pertany a Compromís, i Rebeca Torró al PSPV.

Torró coordinarà les direccions generals que pengen d'aquesta conselleria: Comerç, Internacionalització, Emprenedoria, Economia i Indústria i ha estat nomenada aquest divendres al ple del consell.

En les darreres eleccions nacionals anava com a número 6 al congrés dels diputats per la província de València. Fou la mà dreta de Jorge Rodríguez en l'Ajuntament d'Ontinyent i en la Diputació fins que el cas judicial Alqueria malbaratara -en principi- la carrera de Rodríguez. No obstant això, Jorge ha obtingut la majoria absoluta a Ontinyent com a independent. Ha estat directora general d'habitatge a la Generalitat en la recent legislatura fins que va haver de substituir Jorge Rodríguez en la presidència de la Diputació.

Torró ha continuat dins del partit socialista.

Briet, nomenat sotsecretari

I també s'ha confirmat el nomentament de l'ex alcalde de Cocentaina, Rafa Briet, com a subsecretari de política territorial i obres públiques de la Conselleria d'Habitatge. Briet serà l'encarregat de moure administrativament una de les conselleries més complexes del govern, perquè s'ocupa de tot el relacionat amb l'Urbanisme i les infraestructures.