El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Ontour 3x3 de Bàsquet començarà en Alcoi

  • El skatepark de Santa Ana d'Alcoi acull per primera vegada una prova del circuit Ontour Tour 3x3 de Bàsquet el pròxim 6 de maig.

Es tracta del primer circuit valencià de bàsquet 3x3 organitzat per l'Ontibasket Ontinyent, compta amb diferents parades per la Comunitat Valenciana i serà rankeable per a FIBA 3X3.

El skatepark de Santa Ana d'Alcoi acull per primera vegada una prova del circuit Ontour Tour 3x3 de Bàsquet el pròxim 6 de maig. Es tracta de la primera parada d'aquest torneig de la modalitat 3x3, amb registre en la Federació Internacional de Bàsquet, un tour que consta de diferents parades per la Comunitat Valenciana i serà rankeable FIBA 3x3.

Alberto Belda, regidor d’esports, afirma: “El bàsquet 3x3 és una modalitat molt atractiva, visual i bonica de veure i crec que li agradarà a la gent”. Cal destacar que s’ha organitzat un trofeu paral·lel, perquè tothom puga gaudir de la modalitat: “Es tracta d’una jornada lúdic-esportiva i volem que tothom puga participar, per això, també hi haurà un torneig amateur”, continua Belda.

Rafa Micó membre de l'organització del torneig, explica: "estem contents perquè són circuits innovadors i en la Comunitat Valenciana encara no s'havia creat cap".

SOBRE L’ONTOUR

L’Ontour 3x3 inclourà la participació d'equips FIBA, equips de la lliga nacional 3x3; així com equips amateurs. Els partits es disputaran seguint les regles FIBA, amb trobades de 10 minuts, 3 jugadors i possibilitat de fer un canvi. Els partits seran a 21 punts i el primer que els aconseguisca gana, mentre que si conclou el temps i hi ha empat, la pròrroga es jugaria al millor de dos punts.