El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició a Cocentaina vol que es revitalitze el barri del Raval

Encontre del 2 de març amb els veïns del barri del Raval.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha iniciat una ronda de contactes amb els veïns dels diferents barris contestans.

El Col·lectiu 03820-Compromís de Cocentaina demana l'aplicació d’un Pla de Revitalització per al barri del Raval, amb el qual poder "revertir la seua situació". Aquesta sol·licitud ve acompanyada de la proposta de creació d'una nova regidoria per a abordar les necessitats del Nucli Àntic.

"Crearem una Regidoria del Nucli Antic que gestione de forma transversal tots els temes que afecten la zona. Apostem de manera decidida pel Raval, pels seus veïns i per donar-li perspectives de futur a un dels llocs més entranyables i que més estimem els contestans". Amb aquestes paraules s'ha referit el candidat del col·lectiu, Jordi Pla, a la hipotètica nova regidoria, una de les propostes que plantegen en aquesta pre campanya electoral.

Quant al pla de revitalització del Raval, recorda Pla, "ha de comptar amb mesures centrades en diferents àmbits d'actuació: seguretat ciutadana, convivència entre persones, neteja viària, manteniment dels carrers i places, rehabilitació d'habitatges, més serveis i presència d'activitats culturals i socials".

Aquests anuncis s'han fet després que el Col·lectiu 03820-Compromís haja iniciat una ronda de contactes amb els veïns dels diferents barris contestans. El tret d'eixida s'ha donat aquest 2 de març al barri del Raval, on Compromís ha rebut propostes en el sentit de la inseguretat que senten els veïns de la zona o la falta de neteja.