El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís per Muro acusa l'oposició de bloquejar els pressupostos participatius

Plenari municipal de Muro / Foto d'arxiu

L'oposició al·ludeix a l'incompliment en el reglament municipal per a la construcció d'un dels 4 projectes escollits, concretament un parc per a bicicletes i monopatins.

El govern de Muro, en mans de Compromís, acusa els partits de l'oposició d'haver bloquejat la modificació del crèdit per a escometre els projectes dels pressupostos participatius de 2019. L'oposició al·ludeix a l'incompliment del reglament municipal per a la construcció d'un dels 4 projectes escollits, concretament un parc per a bicicletes i monopatins.

Representants d'Esquerra Unida han argumentat que "la instal·lació d'un parc per a patinets incompleix un article del reglament d'esports que impedeix el pas d'aquests vehicles per la zona esportiva". Tal com assegura el líder d'aquesta formació, Francesc Valls, s'espera que en el pròxim plenari municipal s'aprove la modificació del reglament per tal que el projecte puga tirar endavant.

La Portaveu Compromís per Muro, Carolina Ivànyez, afirma per la seua banda que el govern "ja va estudiar la forma d'instal·lar aquest parc a la zona esportiva, dotant-la d'un accés exclusiu per al seu ús, per tal de no contravenir la normativa".

A banda d'aquest projecte els pressupostos participatius també contemplen: la col·locació d'aparells de gimnàstica a l'aire lliure; l'adquisició i instal·lació de bancs per diferents llocs del poble; i l'habilitació de l'aula municipal d'anglés amb projector, equip de so i vídeo.