El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició continua alertant d'incompliments en el contracte de la brossa

Paperera al Centre d'Alcoi

Des de Compromís Alcoi asseguren que el servei de neteja viària "continua mostrant incompliments en la seua prestació" i apunten que des de l'Ajuntament els esforços per solucionar aquestes deficiències estan sent "poc efectius".

El candidat a l'alcaldia Màrius Ivorra declara que "no s'està garantint el compliment de les implantacions al servei de la brossa i neteja", un incompliment que com recorda Compromís s'han posat de manifest mitjançant les 3 auditories elaborades al servei.

La formació ha sol·licitat al departament de Medi Ambient durant aquesta legislatura diferent documentació respecte al compliment d'aquest contracte. Al·ludeixen a l'informe tècnic de l'Ajuntament, en el qual "no apareix el pla d'actuació per implantar les mancances que l'auditoria del 8 de gener de 2019 posa de manifest, així doncs, no es contempla en cap lloc les mesures correctives exigides".

"Per a nosaltres, l'obligació de vetlar pel compliment d'aquest contracte és en última instància de la regidoria, i després de tres auditories i vençut el termini dels 8 mesos de la implantació del servei encara no s'apreciem les millores recollides al contracte", conclou la formació mitjançant un comunicat.