El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició demana al govern més activitats d'oci per a l'estiu

Sessió de jocs al CCJ.

Des del consistori alcoià enumeren algunes de les iniciatives d'oci juvenil preparades per a la temporada estival, com per exemple el bus de la festa (amb eixides a Benimarfull i Gaianes), o el curs de guió cinematogràfic que s'impartirà els dies 5, 6 i 7 de juliol al Centre Cervantes Jove.

Compromís Alcoi ha mostrat la seua disconformitat pel fet que la regidoria de cultura encara no haja presentat cap programa d’entreteniment per a l’estiu festiu. La formació demanarà explicacions davant la "falta de previsió", ja que consideren que les activitats "haurien d’estar tancades i publicitades des de fa mesos".

"Si a la regidoria encarregada li falten idees, a Compromís tenim idees i ganes de treballar, per a nosaltres no és cap problema arromangar-se i treballar ajudant per millorar Alcoi amb les nostres idees", assegura el líder de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra. Segons expliquen en un comunicat, la formació ja hauria advertit a l’inici de juny la falta de previsió de l'estiu festiu, en un intent d'anticipar-se a l'inici de les vacances escolars.

Per la seua banda, des del consistori alcoià enumeren algunes de les iniciatives d'oci juvenil preparades per a la temporada estival, com per exemple el bus de la festa (amb eixides a Benimarfull i Gaianes), o el curs de guió cinematogràfic que s'impartirà els dies 5, 6 i 7 de juliol al Centre Cervantes Jove.