El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició demana que es reparen els desperfectes al carrer Pintor Cabrera

Carrer Pintor Cabrera / Guanyar Alcoi

En Guanyar Alcoi volen saber si l'empresa encarregada de les obres d'Entença també es farà càrrec de la reparació del carrer Pintor Cabrera.

 

Guanyar Alcoi apunta que el desviament del trànsit arran de les obres a Entença ha generat desperfectes en el carrer Pintor Cabrera. Per aquest motiu demanen a l'Ajuntament que s'adeqüe el més ràpid possible per a evitar majors molèsties al veïnat de la zona.

Els desperfectes que apunten des de Guanyar es troben tant a la calçada com a les voreres, i són fruit de la sobresaturació de trànsit que ha suportat la via després del desviament del trànsit. També han sol·licitat informació per conéixer si serà la mateixa empresa qui es farà càrrec de les despeses d'aquesta reparació, ja que segons al·ludeixen "són desperfectes causats per una desviació necessària i programada".

La regidora de Guanyar Alcoi Vicky Llàcer afirma que "hauria d'haver-se tingut en compte que aquesta càrrega extra de circulació suposaria uns desperfectes en el carrer Pintor Cabrera, i per això volem saber si aquesta despesa en l'obra principal estava prevista i inclosa o si pel contrari no s'havia comptat amb ella i serà una despesa que haurà de pagar l'Ajuntament per falta de previsió".