El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició demanarà informes tècnics que avalen el 'grafiti' en la façana del Goya

Façana del cinema Goya

El PP sol·licitarà en el pròxim ple que quan s'hagen de realitzar grafitis en façanes, els promotors reunisquen tots els informes tècnics igual que en les reformes de façana de qualsevol edifici.

El Partit Popular ha sigut el primer a respondre a la iniciativa plantejada pel govern municipal per a decorar la façana del Cinema Goya amb art urbà. Asseguren que demanaran tots els informes tècnics que "avalen la viabilitat estètica i funcional del projecte".

Els populars asseguren que no és la primera vegada que açò ocorre, i és que l'any passat ja es va realitzar un mural a un edifici de la Zona Nord que "mancava d'informe del departament d'arquitectura, i fins i tot de la respectiva llicència d'obra major, un tràmit que s'aprova per Junta de Govern Local i que no es va fer", assegura la formació en un comunicat. Igual que el mural que s'ha previst per al cinema Goya, aquell també fou una iniciativa emmarcada en el festival d'art urbà 'Urban Skills, que enguany organitza la seua segona edició del 30 de setembre al 6 d'octubre.

"Si per a pintar qualsevol façana s'han de demanar informes, per a realitzar un grafiti en un edifici s'ha de fer el mateix, màxim quan parlem de Centre Històric" ha explicat la regidora popular Amalia Payá. És per això que el PP sol·licitarà en el pròxim ple que quan s'hagen de realitzar grafitis en façanes, els promotors reunisquen tots els informes tècnics igual que en les reformes de façana de qualsevol edifici.