El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició denuncia el retard en la construcció del Bulevard

Voltants del Col·legi Horta Major, per on discorrerà el Bulevard.

Segons els populars, l'alcalde va prometre que les obres del projecte començarien en 2019. “Ha incomplit totes les seues promeses en una infraestructura necessària per a descongestionar el trànsit en l'Eixample”, sosté el popular Quique Ruiz.

Els populars alcoians han denunciat els retards que acumula el projecte del bulevard. Recorden que encara no s'ha tret a concurs la redacció d'un projecte pendent des de 1995 i que el Consistori "es va comprometre a reprendre en 2016."

El portaveu del PP, Quique Ruiz, argumenta que el bulevard s'ha convertit en un “seriós problema” per al PSOE perquè implica reivindicar finançament a la Generalitat Valenciana. “Dóna la sensació que el Govern del PSOE tracta d'allargar tots els tràmits per a no evidenciar la seua incapacitat per a aconseguir fons amb els quals pagar el projecte”, lamenta el regidor. Ruiz destaca que, segons l'avantprojecte, l'obra costarà 9 milions d'euros.

El Govern del PSOE va anunciar en 2016 la seua intenció de reprendre la construcció del bulevard. “Han passat quatre anys, ni tan sols tenim projecte i no sabem com pagar aqueixa obra”, lamenta Ruiz, qui retrau als socialistes que no complisca els terminis i les previsions exposades als ciutadans. Amb tot, el regidor confia que el Govern licite la redacció del projecte entre gener i febrer, com ha anunciat en l'última comissió informativa.