El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició pregunta al Govern pel reconeixement d'Alcoi com a Ciutat Amiga de la Infància

Membres del CLIA reunits al CCJ

El CLIA és una de les iniciatives que s'ha posat en marxa des de l'Ajuntament d'Alcoi per tal d'obtenir el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància.

Ciudadanos Alcoy demana al govern local que informe els grups de l'oposició al voltant dels avanços fets en el procés d'obtenció del reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF.

La regidora de la formació taronja, Maribel Sánchez, ha manifestat l'interés de la formació per conèixer "el balanç que fa el Govern Municipal de les activitats del Consell local d'Infància i Adolescència (CLIA) des de la seua constitució".

El CLIA és una de les iniciatives que s'ha posat en marxa des de l'Ajuntament d'Alcoi per tal d'obtenir el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància. Es tracta d'un òrgan juvenil de participació format, des de novembre de 2017, per 36 alumnes de quint de primària, així com primer i tercer de l'ESO, escollits pels mateixos centres adherits a la iniciativa.

Continua Sánchez afirmant que "han passat deu mesos des de la constitució del CLIA, pel que volem saber les conclusions que s'han pogut extraure d'aquest període de funcionament, així com les principals inquietuds que han pogut exposar els joves de la nostra ciutat a través d'aquest òrgan".