El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició troba a faltar un sistema informàtic de control per al servei de neteja

Vehicles utilitzats en el servei de neteja de la ciutat

Els populars presentaran un prec en el plenari municipal d'aquest 17 de desembre per a coneixer el grau d'implantació del sistema informàtic.

Els populars d'Alcoi demanen al govern la posada en marxa d'un sistema informàtic que permeta, entre altres coses, la localització dels equips de neteja i recollida de brossa.

Segons asseguren, el regidor Jordi Martínez es va comprometre a tenir el servei adjudicat abans del 15 de desembre, una promesa que pareix no haver-se complert i que ha suscitat les suspicàcies del PP. De fet recorden que aquesta era una de les dues condicions que el partit va plantejar per a donar suport a l'aprovació del plec tècnic per a la licitació del servei de recollida. El sistema de control informàtic havia d'anar acompanyat a més de la contractació d'una consultora que s'encarregués de la gestió d'aquest control.

Aquest sistema hauria de permetre la localització a cada moment dels equips de neteja i de recollida, així com quantificar quantitats de residus recollits, etc. A més hauria de facilitar als veïns informació, a temps real, de l'estat de neteja i del moment en què va passar l'últim equip de neteja o recollida.

Els populars presentaran un prec en el plenari municipal d'aquest 17 de desembre per conèixer el grau d'implantació del sistema.