El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'oposició veu "preocupant" els 45 comerços tancats en Entença i demana ajudes per a la seua reobertura

El PP ha constatat que actualment hi han 45 comerços tancats en Entença.

El Partit Popular proposarà en el plenari d'aquest divendres la creació d'una línia d'ajudes per a incentivar l'obertura de comerços en el carrer Entença. Aquesta petició ve donada després que els populars hagen constatat que actualment hi han 45 comerços tancats en tot el carrer.

"Es tracta d'una xifra excessiva i preocupant que obliga a prendre decisions" assenyala la regidora popular Amalia Payà, pel que consideren que el projecte de reurbanització que ha costat 1,5 milions d'euros s'ha de completar ara amb "mesures específiques per tal d'afavorir l'obertura de negocis".

En concret, el PP presentarà un prec amb què es demane que en el pressupost de 2020 figure una partida destinada a donar suport econòmicament a la implantació de negocis i a la seua rehabilitació. L'objectiu seria implementar mesures similars a les que ja existeixen en el Centre.

"Aquest tipus de mesures a la implantació de comerços està funcionant en la zona Centre, amb 29 ajudes en l'últim any i una inversió de 151.000 euros. Pensem que han d'ampliar-se a Entença", conclou la regidora.