El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lorena Rodríguez i Ovidi Albert, guanyadors de la 10K Unión Alcoyana Seguros

Activitat dins de l'Esport 3D

Més de 700 corredors i caminants han participat en la 10K Unión Alcoyana Seguros. La forta calor no ha sigut capaç de parar als participants. Com a guanyadors sèniors, el primer home a entrar ha sigut Ovidi Albert amb un temps de 35 minuts i 34 segons. En fèmines, Lorena Rodríguez ha parat el cronòmetre en 37 minuts i 47 segons. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'arribada de la 10K al Poliesportiu Francisco Laporta i ofereix aquest vídeo. També podeu veure dins la notícia els resultats definitius de totes les modalitats de l'Esport 3D

Més de 700 corredors i caminants han participat en la 10K Unión Alcoyana Seguros. La forta calor no ha sigut capaç de parar als participants. Com a guanyadors sèniors, el primer home a entrar ha sigut Ovidi Albert amb un temps de 35 minuts i 34 segons. En fèmines, Lorena Rodríguez ha parat el cronòmetre en 37 minuts i 47 segons. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'arribada de la 10K al Poliesportiu Francisco Laporta i ofereix aquest vídeo.

A continuació podeu veure els resultats en totes les categories. A banda, sota el vídeo, podeu veure els resultats finals de l'Esport 3D, on han participat vora 4.500 esportistes en 29 modalitats en totes les instal·lacions esportives alcoianes.

Resultats 10 K Unión Alcoyana Seguros

Promesa Masculí

1 Jorge Ferre

2 Erik Coronado

3 Héctor Miró

 

Promesa Femení

1 Laura López

2 Sandra Torregrosa

3 Alba Mira

 

Sènior Masculí

1 Ovidi Albert

2 Álvaro Martínez

3 Carlos Pascual

 

Sènior Femení

1 Lorena Rodríguez

2 Soraya Zamarreño

3 Miriam Ruiz

 

Veterano

1 Lucio José Martínez

2 David Ruiz

3 Paco Marí

 

Categoria Local Masculí

1 Ovidi Albert

2 David Ruiz

3 Jairo Espí

 

Categoria Local Femenina

1 Lorena Rodríguez

2 Cristina Blanes

3 Sari Calbo

En les categories per equips ha guanyat l'Onsen Runners tant en categoria femenina com en masculina.