El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lorenzo Caprile visita l’EASD Alcoi

El modista realitzarà una visita a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i després visitarà l’IVAM CADA per tal de donar una conferència i realitzar una firma de llibres.

El divendres 17 de maig a les 10.00 h, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi rebrà la visita d’un dels modistes més importants del nostre país, Lorenzo Caprile. Durant la seua visita coneixerà les instal·lacions, l’oferta formativa i el projectes del centre, en especial, aquells que estan relacionats amb el disseny de moda.

Ja per a les 11.00 h es durà a terme una roda de premsa al saló d’actes de l’Escola, Josep Albert Mestre. I una hora més tard Caprile es dirigirà a l’IVAM CADA, a on acollirà al seu saló d’actes una conferència en la qual parlarà de la seua trajectòria professional de més de 25 anys. També està previst que parle sobre aspectes més enfocats en la indústria de la moda.

Al finalitzar aquesta xarrada, a les 13.00 h, el dissenyador i modista, realitzarà una firma de llibres, que per aquell que encara no el tinga i el vulga tindre, podrà aconseguir-ho en el punt de venda que hi haurà a l’IVAM CADA.

L’EASDAlcoi, vol destacar que és molt important que un dissenyador i modista de l’altura de Lorenzo Caprile visite les instal·lacions del centre és molt important per als alumnes, ja que podran aprendre d’una gran figura dins de la indústria de la moda. A més, volen afegir, la bona predisposició de Caprile i del seu equip per col·laborar en aquesta jornada.