El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Orfeu Ensemble de Cambra s’estrena amb un doble concert el 7 d'agost a Beniarrés

Cartell de l'actuació

Els components de l'ensemble seran Víctor Pastor al violí, Celia Jiménez al clarinet, Ausiàs Gisbert al violoncel, i la pianista Carmen Martínez. 

També organitzaran un concert en octubre amb motiu del 50 aniversari del GARA

4 joves músics alcoians han creat l’Orfeu Ensemble de Cambra per donar respost a aquest tipus de música a les nostres comarques. La propera fita d’Orfeu, es donarà a Beniarrés el pròxim 7 d’agost, amb un concert amb doble sessió, a es 12:00 i a les 18:00 al Centre Cultural “Joan Fuster”. Els components de l'ensemble seran Víctor Pastor al violí, Celia Jiménez al clarinet, Ausiàs Gisbert al violoncel, i la pianista Carmen Martínez.

Cal destacar que l’Orfeu Ensemble de Cambra és un grup de música de cambra format principalment per dos pianistes, un violinista i un violoncel·lista. Compta amb el suport i patrocini de la Fundación Mutua Levante, la qual els ajuda a poder desenvolupar algunes de les seues tasques per fer possible els seus concerts.


Pel que fa als concerts programats a Beniarrés, el repertori estarà format per diferents obres d’entre e classicisme i el romanticisme, i que a la vegada mostrarà les diferents possibilitats d’entre els musics de l’ensemble, trobant sonates per a violí i piano, un trio amb violí piano i violoncel, o un trio amb clarinet, piano i violoncel. El repertori ens compartirà la música de Schubert, Haydn, Rachmanninov i Brahms, i comptarà amb la presència d’una clarinetista convidada, amb la qual l’ensemble interpretarà el trio op. 114 de Johannes Brahms.


El preu de les entrades serà de 5 euros, i es podran adquirir abans del concert a la taquilla del Centre Cultural, prèvia reserva al email de l’ensemble (orfeucambra@gmail.com) o de manera anticipada a la Llibreria Llorens d’Alcoi (Carrer Sant Llorens 1), a la Sombrereria-O’Conell d’Alcoi (Plaça Pintor Gisbert 10) i a l’Ajuntament de Beniarrés.