El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Orquestra de l'ADDA es trasllada al Teatre Calderón d'Alcoi per oferir 'El amor brujo'

César Sánchez, Toni Francés i Josep Vicent presenten el concert / R. Lledó
Divendres 2 de març a les 20 h.

Serà molt més que un concert ja que participa l'escenograf Sagar Fornies, participa la cantaora Ginesa Ortega i el ballador David Romero. L'espectacle es podrà veure a Alcoi només un dia després de fer-ho a l'ADDA d'Alacant. El president de la Diputació, César Sánchez, ha destacat que el govern provincial "té com a propòsit portar la cultura a tots els racons de la provincia" i ha qualificat el Teatre Calderón com "un dels llocs on més cultura hi ha"

Un dels objectius de la Diputació d'Alacant és que la cultura recórrega gran part dels municipis de la província. I per començar, l'Orquestra de l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) oferirà un dels seus concerts al Teatre Calderón d'Alcoi. Aquest s'escenificarà el divendres 2 de març a les 20 h. i les entrades es poden comprar a les taquilles del teatre o a ticketalcoi.com

El concert ha estat presentat el president de la Diputació, César Sánchez, el director artístic de l'ADDA, Josep Vicent, i l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés. Sánchez ha destacat que la 'Dipu' "té com a propòsit portar la cultura a tots els racons de la província" i ha qualificat el Teatre Calderón com "un dels llocs on més cultura hi ha". El president també ha recordat que des que ha començat la legislatura han destinat 1,5 milions d'euros en projectes culturals a L'Alcoià i El Comtat.

La proposta de la Diputació a Alcoi serà molt més que un concert. L'escenografia l'ha confeccionat Sagar Forniés, un autèntic mestre el còmic que ha creat més de 5.000 dibuixos només per a aquest espectacle. A banda de l'Orquestra de l'ADDA, també participa la cantaora Ginesa Ortega i el ballador David Romero. La producció es divideix en 'El amor brujo' de Manuel de Falla i en la 7a Simfonia de Bethoven.

El mateix Josep Vicent, que dirigirà l'espectacle, ha dit que "el Teatre Calderón era l'opció principal per portar l'espectacle" un dia després de fer-ho a Alacant.