El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Orquestra Simfònica d'Alcoi toca a l'auditori provincial

Interpretaran 5 conegudes peces de Mozart, Vaugham Williams o el compositor alcoià Gonzalo Barrachina. Gregorio Casasempere dirigirà aquest concert que comptarà amb el sol de 4 instrumentistes i el fil d'un narrador.

El cicle de les Nostres Orquestres que celebra l'Auditori Provincial a Alacant compta aquest diumenge 8 de març amb un protagonista de les nostres comarques: L'Orquestra Simfònica d'Alcoi. Els músics, amb Gregorio Casasempere al capdavant, interpretaran 5 peces, en un concert amb el sol de 4 instrumentistes, i un narrador.

Els músics solistes són José Antonio Llinares amb el clarinet, Juan Luis Guitart amb l'oboé, Manolo Flores amb el fagot i Francico Jover amb la trompa. I una de les peces musicals comptarà amb el fil conductor de Carlos Esteve com a narrador.

Des de l'Orquestra Simfònica ens avancen el programa que es podrà escoltar, que s'iniciarà amb la Sinfonía concertante de Mozart, seguida de Ocho canciones populares rusas, de Liadov. La segona part començarà amb Pedro y el lobo de Prokofiev, a continuació En la romería, del compositor alcoià Gonzalo Barrachina, per acabar amb 49 Paralell de R. Vaughan Williams.

El concert tindrà lloc aquest diumenge 8 de març a l'Auditori d'Alacant, l'ADDA. Les entrades tenen un preu de 10 euros, i reduït de 7 euros per a xiquets i gent gran.