El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Orquestra Simfònica del Sent-me 2018 conclou la 5a edició del Sent-me Cocentaina

Aquesta ha sigut "l'edició de l'alegria", com ha dit Marcela Richart, regidora de cultura de Cocentaina

El Sent-me Cocentaina 2018 arriba a la seua fi després d'una setmana plena de música, tant per als alumnes com a qualsevol que s'ha apropat als concerts en obert de les nits del Sent-me. ARAMULTIMÈDIA ha estat en el concert de cloenda i t'ofereix aquest vídeo resum.

El Sent-me Cocentaina 2018 arriba a la seua fi després d'una setmana plena de música, tant per als alumnes com a qualsevol que s'ha apropat als concerts en obert de les nits del Sent-me. Ha sigut "l'edició de l'alegria", en paraules de Marcela Richart en la gala de cloenda, on alumnes i ciutadans de Cocentaina han conviscut durant una setmana vivint experiències úniques.


El concert de cloenda ha estat interpretat per l'Orquestra Simfònica del Sent-me, una orquestra que any rere any és única i màgica. Posteriorment al lliurament de diplomes per part dels professors als seus alumnes, aquests han interpretat diverses peces, conduïdes per diferents directors també alumnes, peces que han sigut antecedides d'uns càlids aplaudiments del públic.
ARAMULTIMÈDIA ha estat en el concert i t'ofereix aquest vídeo resum.