El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Orxa tria la millor tomaca de les comarques

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 5 d'agost al Poliesportiu Municipal de l'Orxa

Per quart any consecutiu, l'Orxa celebra el Concurs de qualitat de la tomaca per a premiar la bona qualitat de les tomaques cultivades al terme municipal de la població i a la resta de la comarca.

El concurs que sempre té un gran èxit de participació i acollida per part dels veïns, serà diumenge 5 d'agost al Poliesportiu Municipal de l'Orxa.

Serà el pròxim 5 d'agost i, com tots els anys, el concurs començarà a les 9.30 h amb la presentació i l'entrega de les tomaques llavades, per qui vulga participar, i a les 10.30 h començarà la degustació per part del jugat i a les 11.00 h l'intercanvi de llavors amb el posterior lliurament dels premis. A les 12.00 h començarà la degustació de plats elaborats amb tomaca i a les 12.15 hores, el taller infantil 'Tomaques amb Iman'. A les 12.30s'amenitzarà la jornada amb una actuació musical.

Qui vulga participar ha de fer entrega d'un total de 2 quilograms de tomaques, amb les quals es realitzarà una amanida de tomaca, acompanyada amb pa, per tal de convidar a tots els assistents una vegada haja finalitzat la deliberació del jurat.