El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Orxa es presenta a FITUR com a municipi Erasmus, "una finestreta al món"

"Tenim vida, i la vida és conéixer pobles, costums, tradicions, i interrelacionar-se", tot el que ofereix l'Orxa com a municipi Erasmus+. Parlem en el seu alcalde Juan Pablo Pinar en la fira del turisme de Madrid.

La Fira del Turisme de Madrid és el lloc on es promocionen totes les grans destinacions, però on també trobes joies a descobrir com l'Orxa. "Quan passes el pont de Sant Blai, que acabem de restaurar, descobriràs tot un món de sensacions, oferim cultura, patrimoni, gastronomia... i tenim aigua que és el tresor del futur", diu l'alcalde de l'Orxa, Juan Pablo Pinar.

L'alcalde considera que per a conéixer bé el municipi i descobrir els seus encants és important relacionar-se amb els seus veïns, i per això l'Orxa és municipi Erasmus i atrau gent de tota Europa a viure un poc la vida del poble.

A més, l'Orxa té tot el que pot necessitar un viatger: alberg, cases rurals, auditori, pavelló esportiu... i pròximament es vol instal·lar un glàmping, un càmping de luxe. De tot açò i més parlem en l'alcalde de l'Orxa durant la fira de turisme de MADRID, i ho pots vore en el vídeo.