El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Orxa i Gaianes busquen carnisser. 600 euros pel lloguer de les dues carnisseries completament equipades

Carnisseria a L'Orxa, actualment tancada i buida / AM

Aquesta situació d’absència de carnisseria i altres establiments fan que els veïns de Gaianes i L’Orxa hagen de desplaçar-se a municipis com Muro i Cocentaina per poder comprar carn. 

Gaianes i L’Orxa fa alguns mesos que no disposen de carnisseria per diferents motius. Ara, l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) vol donar facilitats per tal d’obrir aquests dos establiments tan necessaris per a aquests municipis d’El Comtat. Per només 600 euros, els interessats poden llogar les dues carnisseries completament equipades i poder tindre una oportunitat de negoci que done més vida a Gaianes i L’Orxa.

Les dos carnisseries són del mateix propietari i per distintes circumstàncies van haver de tancat. Avant i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies volen revitalitzar els municipis. A aquest enllaç podeu inscriure’s si esteu interessats. Cal destacar que a aquests 600 euros s’afegeix un aval i les despeses de manteniment de llum, aigua etc.

Aquesta situació d’absència de carnisseria i altres establiments fan que els veïns de Gaianes i L’Orxa hagen de desplaçar-se a municipis com Muro i Cocentaina, simplement, per poder comprar carn.

A l’oferta també es pot llegir que hi ha possibilitat d’adquirir habitatge per llogar a L’Orxa i el contracte seria d’1 any renovable a 5 anys més.