El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luis Agulló guanya el Trofeu Jover i l'Ordre de Mèrit

Luis Agulló / CGA
El Club de Golf Alcoi tanca així la temporada

Luis Agulló ja tenia l'Ordre de Mèrit a la butxaca i el seu principal rival no anava a participar al Trofeu Jover. Per tant, eixa emoció d'altres vegades es va perdre. A més, el golfista de Cocentaina guanyà també aquesta última prova en un camp sempre complicat com ara La Sella de Dénia. La targeta final fou de 37 punts, seguit de Jaime Quetglas amb 33, la qual cosa li permetia ser el guanyador en primera categoria. En segona, Juana Moya s'alçava amb el premi a la primera classificada, amb una targeta de 31 punts.

Luis Agulló ja tenia l'Ordre de Mèrit a la butxaca i el seu principal rival no anava a participar al Trofeu Jover. Per tant, eixa emoció d'altres vegades es va perdre. A més, el golfista de Cocentaina guanyà també aquesta última prova en un camp sempre complicat com ara La Sella de Dénia. La targeta final fou de 37 punts, seguit de Jaime Quetglas amb 33, la qual cosa li permetia ser el guanyador en primera categoria. En segona, Juana Moya s'alçava amb el premi a la primera classificada, amb una targeta de 31 punts.

Respecte a la resta del podi, els qui acompayaren al calaix a Agulló foren Hugo Pastor i Juan Carlos Pastor.

En segona categoria, l'Ordre de Mèrit ja estava guanyada per Eduard Ambrós, al que li bastava amb acudir al Trofeu Jover per a acabar com a líder de la classificació de la temporada. La segona i tercera plaça final va ser per a Emilio Rico i Ximo Sanz, respectivament. En definitiva, no va canviar res respecte a com estaven situats abans de la disputa de l'ultima prova de l'any.