El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luis Agulló, intractable al Masters Fernando Cano-Gant

Foto de família dels participants / CGA
El golfista ha guanyat les dos primeres cites de la temporada

Luis Agulló s'ha alçat amb la victòria, nomenant-se campió de campions. Amb una targeta de 68 colps, 4 per sota del parell del camp, i un total de 43 punts stableford, ha passat per damunt de tots els seus rivals, demostrant que està a un nivell molt superior que la resta, amb qualitat de jugador professional. El patrocinador, Fernando Cano-Gant, premia al guanyador Masters amb una jaqueta que li reconeix com el guanyador entre els guanyadors de la temporada. Amb una participació de quasi 50 jugadors, el Club de Golf Alcoi ha batut tots els seus rècords d'assistència en el Trofeu Maters-Fernando Cano-Gant, la qual cosa reflecteix el continu creixement del club i la consolidació de la competició local de golf.

Luis Agulló s'ha alçat amb la victòria, nomenant-se campió de campions. Amb una targeta de 68 colps, 4 per sota del parell del camp, i un total de 43 punts stableford, ha passat per damunt de tots els seus rivals, demostrant que està a un nivell molt superior que la resta, amb qualitat de jugador professional. El patrocinador, Fernando Cano-Gant, premia al guanyador Masters amb una jaqueta que li reconeix com el guanyador entre els guanyadors de la temporada. Amb aquesta victòria, Luis Agulló es destaca en l'Ordre de Mèrit del Club, després d'aconseguir dos trionfs en les dues proves disputades fins a la data. 

Amb una participació de quasi 50 jugadors, el Club de Golf Alcoi ha batut tots els seus rècords d'assistència en el Trofeu Maters-Fernando Cano-Gant, la qual cosa reflecteix el continu creixement del club i la consolidació de la competició local de golf.

Sense temps quasi per a descansar, el pròxim 11 de març el Club de Golf Alcoi torna a la competició amb el tercer trofeu puntuable de la temporada, en aquest cas en el camp de la Galiana, a Carcaixent.