El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luis Carbonell li dona pas a Ignacio Taléns amb una nova exposició en el restaurant Orígens

  • Les fotografies estaran exposades durant dos mesos en el restaurant Orígens d’Alcoi

El Restaurant Orígens sempre ha tingut clar com decorar una de les seues parets: amb creacions artístiques de joves alcoians. Per aquesta mateixa raó, des de maig fins ara, estaven exposades algunes de les fotografies de Luis Carbonell i, des del passat divendres fins a novembre, les captures d'Ignacio Taléns decoraran la paret del restaurant.

Ignacio Taléns, professionalment conegut com Talensfotografia, exposa per primera vegada en la seua carrera les seues fotografies. En aquesta exposició, Taléns ha volgut recopilar alguns dels seus treballs visualitzant esports minoritaris de la mà de la gent que li envolta. Les fotografies estan exposades a través d'un format de mosaic que combina tres imatges d’una mateixa temàtica, i que recorda a un estil cinematogràfic. Ignacio va estar estudiant en València dos anys una diplomatura de fotografia i, actualment, treballa com a fotògraf en carreres d'OCR (carrera d'obstacles) per tota Espanya.

Per la seua part Luis Carbonell (LCR), pilot professional de drons i fotògraf emprenedor, va exposar les seues fotografies en aquesta mateixa paret des de maig de 2021 fins ara, quan li ha donat pas al seu amic i company de professió, Ignacio Taléns.

ARAMULTIMEDIA ha parlat amb Ignacio Taléns, Luis Carbonell i Juanpe, cap del restaurant Orígens. Tot en el vídeo.