El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luis Galindo impartirà una xarrada en el I Congrés de Motivació Empresarial a Ibi

Cartell
Tindrà lloc el 10 de novembre al Teatre Río

El I Congrés de Motivació Empresarial, sota el títol de ‘reilusiona't i desenganxa’, està dirigit a treballadors autònoms i professionals de les pimes per a millorar la motivació en les empreses i ajudar així a optimitzar les capacitats dels negocis perquè el creixement siga de major repercussió. Per a açò, es comptarà amb un dels millors experts en la matèria: Luis Galindo. El prestigiós conferenciant i coach posseeix un dilatat currículum, oferint formació per als equips humans de diverses multinacionals en intel·ligència emocional i lideratge.

L'esdeveniment tindrà lloc el 10 de novembre (10-13 hores) en el Teatre Río d'Ibi. El cost de les entrades oscil·la entre els 59 i els 79 euros i es poden adquirir ací i també en qualsevol oficina de Correus.

Galindo, amb més de 30 anys d'experiència en llocs directius en diferents empreses de caràcter nacional i internacional, ha impartit ponències en prestigioses escoles de negoci com ara IESE Madrid, Euroforum Escorial, Institut d'Empresa Madrid, ESADE Madrid, ICADE, APD, Centre d'Estudis Garrigues i en més de 20 universitats del nostre país. Així mateix, ha treballat amb equips directius de grans organitzacions com el Banc de Santander, Movistar, CaixaBanc, Banif, Deutsche Bank, Barclays, Indra, Siemens, Iberia, BMW, Iberdrola, Vodafone, Ikea, Garrigues, Deloitte, Grup Pascual, Volvo, Grup Vips, només per citar algunes grans empreses.

L'estil per a transmetre les seues idees i conceptes és una marca personal. La fórmula advoca per ser enèrgica i inspiradora, alhora que molt personal. Tot açò li confereix un estil únic en la connexió conferenciant-auditori. Una de les seues màximes és: “Posa tot el teu cor, tota la teua ment i tota la teua ànima en tot el que faces”. A la vegada, subratlla que “les emocions positives són les que mobilitzen”. Està considerat un pioner de tendències a Espanya en l'aplicació pràctica de la psicologia positiva en la direcció d'equips. A nivell internacional també ha impartit xarrades als EUA, Mèxic, Panamà, Suècia, Itàlia, el Marroc, Suïssa, Portugal, Guatemala, República Dominicana, Argentina, etc.

A més de Luis Galindo, també oferirà la seua ponència Eloy Olcina (empresari, conferenciant i propietari d'Olcina Immobiliària).

Escrit per Raül Pina