El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luis Amadeo Llorens, nou president de Creu Roja Alcoi: "Volem fer arribar a la gent tot el que podem fer per ells"

Luis Amadeo Llorens, president de Creu Roja

Luis Amadeo Llorens substitueix en el càrrec a Juan Cortés, qui ara presideix la Comissió de Salut de Creu Roja en la Comunitat Valenciana. 

Es mostra preocupat per l'increment en juliol de les ajudes alimentàries a famílies, i vol estudiar les raons. També assegura que tot i que Creu Roja Alcoi ha passat anys en precari, ara disposen d'una nova seu i són un referent en la Comunitat Valenciana. 

Creu Roja ha renovat la seua junta directiva, i a proposta del Comité Local, el nou president és Luis Amadeo Llorens Garcia. Fa més d'una dècada que està vinculat a l'assemblea local de Creu Roja i ara es fa càrrec de la presidència amb l'objectiu de fer-la més visible, de "ser més transparents, i fer arribar a la gent molt millor tot el que poden fer per ells".

Respecte als reptes més immediats, el nou president s'ha mostrat preocupat per l'increment, en aquest mateix mes de juliol, de les ajudes alimentàries. Ha explicat ARAMULTIMÈDIA que s'ha incrementat en més d'un 40 per cent, passant de 300 famílies a 430 les que requerien ajuda. És una xifra que continua sent baixa respecte a les 700 famílies a les quals ajudaven en plena crisi, però tot i això Luis Amadeo Llorens diu que "és trist i s'ha de dir, cal apretar ahí de nou", i té intenció d'analitzar la situació per saber a què s'ha degut aquest increment. 

Luis Amadeo Llorens subsitueix en el càrrec a Juan Cortés, qui ara té responsabilitats autonòmiques. En concret, és el nou president de la Comissió de Salut de Creu Roja en la Comunitat Valenciana. Cortés va rebre fa poc també un reconeixement de l'organització pels 30 anys de dedicació