El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'últim regal de Reis arriba al Tomás Llácer

Els alumnes del centre Tomás Llácer d'Alcoi agraeixen la donació nadalenca
L'AMPA del col·legi ha rebut els donatius del repartiment de paquets de la cavalcada. Destinaran part per a pagar la infermera perque acompante els alumnes en les eixides del centre

Tots els donatius arreplegats en la cavalcada de Reis d'Alcoi, en el repartiment de regals, superen els 7.300 euros. Un últim regal, de solidaritat alcoiana, que enguany anirà destinada a l'AMPA del col·legi Tomás Llácer d'Alcoi. Els beneficiaris asseguren que és una "sorprenent i gratificant notícia", i expliquen que amb parts dels diners poden pagar a la infermera perquè acompanye els alumnes en les eixides del centre, un cost que ara mateix no assumeix la conselleria de sanitat.

La cavalcada de Reis d'Alcoi és màgica fins i tot dos setmanes després, i ens deixa moments com aquest. L'AMPA del col·legi d'educació especial Tomás Llácer d'Alcoi ha rebut enguany tot el recaptat en les donacions que s'han fet en el repartiment de regals, un total de 7.319 euros que ajudaran al treball que fa aquest centre. 

Des de l'AMPA del col·legi s'han mostrat sorpresos i molt contents, i expliquen que part de la donació anirà destinada a sufragar "el cost d'atenció d'infermeria necessària en totes les eixides que l'alumnat realitza fora del centre durant el curs, ja que, en aquests moments, per decisió unilateral de la Conselleria de Sanitat, la professional d'infermeria assignada al centre no pot eixir del mateix (situació que, com a mares i pares ni entenem ni compartim)".

Des de l'AMPA agraeixen "molt sincerament a totes aquelles persones anònimes que, desinteressadament, varen deixar els seus donatius per complir la màgia dels reigs mags, demostrant la solidaritat i generositat de tota la societat alcoiana".

Els regidors d'educació i cultura, Alberto Belda i Raül Llopis, han lliurat la donació a l'AMPA, des d'on aprecien "que les administracions més properes a nosaltres, com ho són els ajuntaments, ens tinguen presents i valoren la tasca que des del nostre centre es realitza amb una part de les persones més vulnerables de la nostra comarca, com ho són tot l'alumnat del centre".