El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Unión Alcoyana - Serelles CFS comença la lliga davant l'Irefrank Elx

Partit de temporades anteriors / PST Fotografia

David Peinado comés podrá comptar amb 6 jugadors de camp per a aquest primer partit. Són dubtes Mauro, Román, Dako i Carlos

L'equip entrenat pe David Peinado s'estrena al Francisco Laporta aquest dissabte 6 d'octubre a les 17:30 h.

Malgrat que és el primer partit de lliga, l'Unión Alcoyana - Serelles CFS comptarà amb algunes baixes per al partit davant l'Irefrank Elx, que s'estrena a 3a Divisió. Seran baixes confirmades Vicen, Miguel, Miki i Gomis. Aquest últim no podrà jugar en tota la temporada després de confirmar-se la seua operació al maluc.

Els jugadors que són 'dubte' per jugar aquest primer partit són Mauro, Román, Dako i Carlos. Per tant, David Peinado sap que pot contar al 100% amb els següents jugadors: Jaco i Nacho com a porters, i com a jugadors de camp amb Pepito, Andreu, Carmona, Iñaki, David i Tonelo.

Per part del conjunt il·licità, destacar que s'estrena en la categoria després d'ascendir com a tercer del Grup 3 de Preferent. Ho farà com a club, ja que en la plantilla hi ha diversos components (l'entrenador Rubén Maestre i alguns dels seus jugadors) de la secció de futbol sala de l'Elx CF que, després d'aconseguir el campionat de lliga de 3ª Divisió en la pista (12/13), es col·locaria directament en Segona A en els despatxos.

Partit dur per a iniciar la temporada per a l'equip que presideix Javi Silvestre però que segur es lluitarà en la pista per a començar sumant de 3 en una lliga que es presumeix molt igualada i de molta qualitat. Un any més, Alcoi tindrà un gran nivell de futbol sala gràcies a l'Unión Alcoyana - Serelles CFS.