El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Unión Alcoyana FS aconsegueix una ajustada victòria a Saix

Partit de l'Unión Alcoyana a casa durant la temporada / PST Fotografia

Miguel, Pepe i Vicente han marcat dos gol cadascun. El seté gol ha sigut de Mauro. 

Ambdós equips estan molt igualats a la classificació i això s'ha notat a la pista del Saix. Els de David Peinado han eixit amb Nacho, Pepe, Carmona, Román i Mauro.

L'Unión Alcoyana FS ha aconseguit arribar al descans del partit amb un clar 1-3 després de ser superior durant els primers 20 minuts. Els golejadors alcoians han sigut Miguel, per partida doble, i Pepe (des del punt de doble penal). El gol del Saix ha arribat en els últims minuts de la primera part també de doble penal.

Només començar la segona part, el Saix ha marcat el 2-3. A partir d'aquest moment, el marcador ha estat molt ajustat i els gols han pogut arribar per ambdós costats. Vicente ha marcat el 2-4 i el Saix ha tornat a retallar distàncies. Amb el 3-4 en el marcador, Pepe, Vicente i Mauro han fet els altres gols per a l'Unión Alcoyana FS. En els últims minuts el Saix ja ha jugat de 5 amb porter jugador i el marcador final ha sigut de 5 a 7.

L'equip cadet de la lliga intermunicipal ha tornat a guanyar. En aquesta ocasió ha sigut per 10 - 5 davant el Rebolledo.