El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Unión Alcoyana FS comença la lliga davant el Nueva Elda B

Alguns jugadors d'esta temporada / Unión Alcoyana FS

L'Unión Alcoyana FS compta amb 9 nous jugadors nous. Altres 5 continuen de la temporada anterior.

El primer partit dels de Javi Silvestre serà aquest dissabte 21 de setembre a les 17:30 h. al Pavelló A del Francisco Laporta. L'Unión Alcoyana encetarà la temporada davant el Nueva Elda B, on es podran veure als nous fitxatges i als 5 jugadors que continuen de la temporada anterior.

A banda d'estrenar la temporada, l'Unión Alcoyana FS també compta amb nova web totalment actualitzada. Pel que fa a l'àmbit esportiu, els jugadors que continuen de la temporada anterior són Mauro, Carmona, Carlos, Iñaki i Dako. Tekio i Gabri no formaven part de la primera plantilla la temporada anterior, però són jugadors coneguts per Javi Silvestre. Quant a Gabri, ha jugat en l'equip en temporades anteriors. Tekio, per la seua banda, està format en la pedrera i ha donat el salt al primer equip.

Els nous fitxatges amb els quals podrà contar el míster per a aquesta temporada en la Tercera Divisió alacantina són Pablo Sanz, Mauro Vercher, Vicedo, Vicente Santamaria, Víctor, Tito i Ximo.

A banda de l'Unión Alcoyana FS, també hi ha altres equips de les nostres comarques com són el Ye Faky de Cocentaina o el CFS Castalla. Segons s'indica en la nova web de l'Unión Alcoyana FS, aquests dos equips són candidats a guanyar la lliga.