El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'Unión Alcoyana FS i la pedrera entrenen a Instagram

Web unionalcoyanaserellescfs.com

Els entrenadors de la base han aprofitat el confinament per a realitzar el curs de monitor online de futbol sala oficial.

Totes les competicions de futbol sala s'han ajornat, però això no significa que l'activitat esportiva i extraesportiva es detinga. El primer equip de l'Unión Alcoyana - Serelles Futbol Sala ha parat el millor moment, ja que venien de 2 empats i 1 victòria en els últims 3 partits. Pel que fa a la base, poden continuar entrenant a casa a través dels entrenaments que ofereix el club al seu Instagram oficial els dimarts i dijous a les 18 h.. Els entrenaments estan preparats pels equips masculins i femenins.

El club, lluny de detindre l'activitat, prepara sessions especifiques per a cada equip de la pedrera en vídeo i també analitza partits ja jugats durant la temporada. A més, els entrenadors de la base han aprofitat el confinament per a realitzar el curs de monitor online de futbol sala oficial.
A banda de l'activitat purament esportiva i formativa, el club taunion almbé ha ajornat el tradicional sopar, que s'havia de celebrar el 21 de març.

Nova pàgina web

Per seguir tota l'actualitat dels equips femení, masculí i la pedrera, el club ha creat una renovada web on es poden trobar fotografies, resums dels partits, informació dels equips de la base, notícies o accés directe a les xarxes socials.

Ací es poden seguir els entrenaments de dimarts i dijous