El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Unión Alcoyana FS i la pedrera entrenen a Instagram

Web unionalcoyanaserellescfs.com

Els entrenadors de la base han aprofitat el confinament per a realitzar el curs de monitor online de futbol sala oficial.

Totes les competicions de futbol sala s'han ajornat, però això no significa que l'activitat esportiva i extraesportiva es detinga. El primer equip de l'Unión Alcoyana - Serelles Futbol Sala ha parat el millor moment, ja que venien de 2 empats i 1 victòria en els últims 3 partits. Pel que fa a la base, poden continuar entrenant a casa a través dels entrenaments que ofereix el club al seu Instagram oficial els dimarts i dijous a les 18 h.. Els entrenaments estan preparats pels equips masculins i femenins.

El club, lluny de detindre l'activitat, prepara sessions especifiques per a cada equip de la pedrera en vídeo i també analitza partits ja jugats durant la temporada. A més, els entrenadors de la base han aprofitat el confinament per a realitzar el curs de monitor online de futbol sala oficial.
A banda de l'activitat purament esportiva i formativa, el club taunion almbé ha ajornat el tradicional sopar, que s'havia de celebrar el 21 de març.

Nova pàgina web

Per seguir tota l'actualitat dels equips femení, masculí i la pedrera, el club ha creat una renovada web on es poden trobar fotografies, resums dels partits, informació dels equips de la base, notícies o accés directe a les xarxes socials.

Ací es poden seguir els entrenaments de dimarts i dijous