El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Unión Alcoyana FS ja busca entrenador després de l'eixida de Peinado

David Peinado donant instruccions durant la temporada / PST Fotografía

Encara no es coneix el nom del nou entrenador ni cap nou jugador

La temporada ja ha finalizat per a l'Unión Alcoyana FS i l'equip ja comença a perfilar la temporada 2019 / 2020. Una cosa que de segur canviarà serà el nom de l'entrenador, ja que David Peinado no seguirà com a entrenador del primer equip. La direcció esportiva i el president ja busquen nou entrenador, així com la renovació d'alguns jugadors.

Segons indica el comunicat de premsa de l'Unión Alcoyana FS, "s'esperen molts moviments" en aquest equip que no ha fet la millor temporada. L'objectiu és "tornar a il·lusionar al club i als aficionats".

David Peinado va arribar l'agost de 2018 com a primera opció per ocupar la banqueta del club més important de futsal d'Alcoi. Després d'una temporada "decepcionant", el míster iberut ha decidit marxar.

Malgrat no haver quallat amb èxit aquesta primera etapa com entrenador, des del club es considera el cessament de l'entrenador "d'acord mutu i amb un fins prompte" més que com un acomiadament definitiu. Al comunicat, "agraeixen l'esforç, el compromís i dedicació, i desitjar-li el millor en els seus projectes futurs".