El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Urban Skills converteix Alcoi en un museu a l'aire lliure d'art urbà

Visita la nova web mòbil d'Urban Skills, on hi ha informació de tots els grans murals que hi ha a Alcoi.
 

Alcoi compta ja amb 14 grans murals d'art urbà pintats en diferents edificis o murs de la ciutat, i amb la nova edició d'Urban Skills, es pintaran cinc nous. Serà del 27 de setembre al 3 d'octubre, quan també s'estrenaran unes rutes guiades. Però si vols fer la teua pròpia ruta, en la nova web mòbil d'Urban Skills informen d'on està cada mural, a més d'explicacions i comentaris dels seus autors.

Després de l'aturada obligada de l'any passat, torna una nova edició d'Urban Skills, la tercera. Cinc artistes vindran a la ciutat per a crear el seu art en diferents murs o parets, i se sumaran als 14 grans murals que ja tenim pintats. La primera edició d'Urban Skills va eixir dels pressupostos participatius, però va ser tan ben rebuda que des de la regidoria de joventut continuen organitzant aquest festival d'art urbà. I no sols això, sinó que enguany a més presenten novetats per animar als alcoians i visitants a conéixer tot l'art urbà que ja tenim i el que tindrem.

Durant aquesta edició de l'Urban Skills, del 27 de setembre al 3 d'octubre, s'estrenaran tres rutes guiades, una en la Zona Nord, altra en Santa Rosa-Batoi i la tercera en el centre i Zona Alta, per tal de visitar els diferents murals que s'han fet amb Urban Skills i altres que ja teníem, com el de Joan Valls. Són grups reduïts de 25 persones i amb inscripció prèvia, que es podrà fer pròximament en la web de Joventut. Les rutes passaran a formar part de les que s'ofereixen en l'Oficina de Turisme, però el cap de setmana de l'Urban Skills tenen l'al·licient que podran vore els artistes en plena faena, pintant els nous murals.

I si vols fer-te la teua pròpia ruta en els amics, tens tota la informació en la nova web mòbil d'Urban Skills, on t'informen de la ubicació i on l'artista et fa una explicació del seu mural.