El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Luz Gabás, autora de 'Palmeras en la nieve', participa en un cicle literari en Alcoi

Luz Gabás (Monzón,1968).

Aquest cicle també portarà a la ciutat a l'autora Paloma Sánchez-Garnica (el dimarts 29 d'octubre), autora de La sonata del silencio, de la qual es va fer una adaptació per a una sèrie de TVE.

Aquest dijous 24 d'octubre, l'escriptora Luz Gabás visita Alcoi per a participar en un cicle dedicat a les 'Dones literàries'. L'autora de 'Palmeras en la nieve' podrà ser escoltada al saló d'actes del centre Cultural Mario Silvestre a partir de les 18 h.

Aquest cicle també portarà a la ciutat a l'autora Paloma Sánchez-Garnica (el dimarts 29 d'octubre), autora de La sonata del silencio, de la qual es va fer una adaptació per a una sèrie de TVE. El cicle s’estendrà també al llarg de l’any 2020 i la intenció de l'Ajuntament es continuar portant a referents literàries.

Luz Gabás (Monzón,1968) és filòloga i novel·lista, i va ser també alcaldessa de Benasque. Fa anys que compagina la docència universitària amb les activitats literàries, com la traducció, la recerca literària i lingüística, i projectes culturals, teatrals i de cinema. El seu major èxit literari ha estat la seua primera novel·la, Palmeras en la nieve (2012).

Paloma Sánchez-Garnica (Madrid, 1962) és llicenciada en Dret i Geografia i Història. Autora d’El Gran Arcano (2006) i La brisa de Oriente (2009), la seua novel·la El alma de las piedras (2010) va tenir un gran èxit. Las tres heridas (2012).

A banda, i sota el títol Màgia a la Biblioteca, durant el 24 i 25 d’octubre la Biblioteca també pensa en l’alumnat de Primària d’Alcoi i programa els espectacles “Màgia a la Biblioteca” del Mago Dàlux i “La guerra dels mags”, d’Alejandra Venturini.