El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mabel Lozano presenta a Cocentaina el seu documental guanyador del Goya

Serà este dijous 13 d'abril al centre cultural El Teular de Cocentaina.

'Biografía del cadàver de una mujer' va guanyar el premi Goya l'any 2021 al millor curt documental. La seua autora Mabel Lozano estarà a Cocentaina per a la projecció i posterior debat.

Mabel Lozano visitarà Cocentaina per a participar en la projecció del seu documental, 'Biografía del cadáver de una mujer'. La cinta va rebre el Goya a millor curtmetratge documental en 2021, i en ell l'autora conta la història de la colombiana Yamiled, víctima de la tracta de persones, després testimoni protegit i finalment assassinada en 2009 per un sicari contractat per qui fora el seu proxeneta.

"Es tracta d’una oportunitat exclusiva per veure el documental i tindre la possibilitat de comentar-lo com a públic amb la seua directora. Un documental que hauria de ser d’obligada visualització per ser conscients dels danys catastròfics que la prostitució causa", diu l'alcaldessa Mireia Estepa, qui reconeix també que ha costat molt portar a Mabel Lozano a Cocentaina per la seua completa agenda.

L'activitat s'emmarca dins la celebració del 8 de març, Dia de la Dona. La projecció i posterior debat serà al centre cultural El Teular el dijous 13 d'abril a partir de les 19 hores.