El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Màgia de prop, màgia familiar i mentalisme en el primer Festival de Màgia d'Alcoi

L'assistència és gratuïta, però cal preinscripció prèvia per a respectar a l'aforament. Pots cridar al telèfon 965537138 o escriure a joventut@alcoi.org.

És Alcoi Màgic, i ens ofereix un espectacle del mag murcià Abraham Gallego; el mentalista argentí Aryel Altamar; i l'alcoià, el mag Hugo. Serà el primer cap de setmana de juny, d'assistència gratuïta, però cal inscripció prèvia.

La regidoria de joventut d'Alcoi ens porta el primer Festival de Màgia d'Alcoi, Alcoi Màgic, del 4 al 6 de juny al Centre Cervantes Jove. Una alternativa d'oci diferent per als més joves.

Hugo Aracil conegut mag alcoià i organitzador del Festival, ha explicat les tres actuacions previstes que inclouen tres tipus de màgia diferents. Així, divendres 4 tindrem a Abraham Gallego amb màgia familiar; dissabte 5 de juny un espectacle d'estrena del Mag Hugo de màgia de prop; i diumenge 6 de juny el mentalista Aryel Altamar.

No et perdes el vídeo, on el mag Hugo no sols ens explica el Festival, sinó que ha improvisat també un truc de màgia per als mitjans de comunicació.