El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Magnífiques jornades de la tercera edició de Saxteneum fest 2018

Els concerts que donaven per concloses les vetlades han sigut tot un èxit

Els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol, Cocentaina va acollir el  Saxteneum Fest 2018, el festival dedicat al saxòfon en els quals s'han dut a terme classes per a tots els nivells, tallers, xerrades i concerts.
Aquesta tercera edició ha sigut tot un èxit i a més les novetats han agradat molt: les classes de relaxació i estiraments per als músics impartides per la professora Noelia Llopis, un taller de jazz impartit per un mestre en la matèria, Jesús Santandreu, saxofonista de jazz, professor d’improvisació en Sedajazz entre altres destreses.

Enguany, cada jornada ha acabat amb un concert diferent. El dia 25 de juliol, Recital de piano a càrrec de Sergi Pacheco Portalés, el dia 26 de juliol, un quartet de saxofons format per a l’ocasió pels professors del curs, el dia 27 de juliol, Randy Greer Quartet, emmarcat dins de la sisena edició de Jazz amb la Manco i per a l'acte de cloenda, el dia 28 de juliol ha tocat una Marching band formada per més de 30 saxòfons: sopranos, alts, tenors i barítons que han desfilat des de la part alta del Passeig del Comtat fins al Centre Cultural El Teular.

Un any més,el Saxteneum Fest 2018 acaba amb una sensació molt positiva gràcies a l’augment d’alumnat matriculat, i a la afluència més gran de públic als concerts de cada nit, totalment gratuïts.