El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Maia Llácer participarà els Jocs Mundials d'estiu en Chengdú

Maia Llàcer FGCV
  • A la tornada, Maia s'incorporarà a la concentració de l'equip nacional en el CAR de Madrid, on estarà també Laura Casabuena per a preparar al Campionat del Món Classificatori per als Jocs de París.

La gimnasta alcoiana disputarà la Universíada al costat de les seues companyes de l'equip nacional a la Xina del 28 de juliol al 2 d'agost.

Recent vinguda del Campionat d'Espanya de gimnàstica artística celebrat a Pamplona el passat cap de setmana, la gimnasta alcoiana ha refet les maletes per a pujar-se a un avió rumb a Chengdú (la Xina).

I és que, del 28 de juliol al 2 d'agost, la ciutat asiàtica acull la Universíada, els Jocs Mundials d'estiu, on participarà Maia Llácer al costat de les seues companyes de l'equip nacional femení Lorena Medina, Irene Calle i Carla Font, i de l'equip masculí Nicolau Mir, Pau Jiménez, Joshua Williams i Oriol Rifá. 

Una vegada finalitzada la competició, Maia s'incorporarà a la concentració de l'equip nacional en el CAR de Madrid, que comença el 31 de juliol. Allí també estarà Laura Casabuena i, fins al 25 de setembre es prepararan per al Campionat del Món Classificatori per als Jocs de París.