El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Malgrat el mal resultat, Rosa García assegura que Ciutadans treballarà per Alcoi

Ciutadans d'Alcoi ha perdut la meitat dels regidors que hi tenien en la passada legislatura, de 4 han passat a 2. Rosa García agraeix a tots aquells que han confiat el seu vot al partit taronja, i ha afirmat que des del partit treballaran intensament perquè per a les pròximes eleccions els resultats siguen diferents. 

Després d'una campanya amb dificultats per a Rosa García, candidata de Ciutadans Alcoi, hui ha finalitzat aquest camí amb els resultats d'aquestes eleccions municipals. La cap de llista del partit ha declarat sobre els resultats que: "és obvi que no han sigut els resultats esperats". 

Membres de la militància de Ciutadans s'han reunit al Bar Al-Àndalus, on es respirava un ambient tranquil, ja que malgrat d'haver perdut 2 dels 4 regidors de la passada legislatura, es confia que el treball de Rosa García, i el número 2, Marco Eduardo Martínez Colomina, serà fer una oposició forta en la mesura del possible, una "oposició que Ciutadans hauria d'haver fet des del primer moment", amb l'objectiu de treballar per Alcoi. 

Rosa García afegeix que no decebran als seus votants i que "des de Ciutadans farem tot el possible, i per a les pròximes eleccions hi hauran altres resultats", malgrat haver quedat com quarta força política a l'Ajuntament d'Alcoi.